Tjänster

Här kan du läsa i stort om vad vi erbjuder för tjänster runt hörnet. Priser och tider beror på dina förutsättningar som hårtyp och längd, 
dessa hittar du genom att besöka vår onlinebokning genom att trycka på knappen nedan. 
Vi vill i allra största mån genom den ge dig som kund ett fast pris utefter dina förutsättningar så följ stegen och du kommer få en uppskattad offert. 

Klippning

Vi erbjuder olika typer av klippningar; barn, herr, klassisk, exklusiv, puts, maskin osv. Oavsett om du bara ska uppdatera din frisyr eller vill ändra din look helt och hållet så är du varmt välkommen till oss. Läs mer om våra olika klippbehandlingar på vår onlinebokning. 

Färg

Vi älskar färg! Allt ifrån crazy color till fantastiska blonda balayager. Vi har lång tid på våra färgbehandlingar och det gör att vi alltid har tid för konsultation och att göra allt för att uppnå dina förväntningar och resultat. Om du är ute efter en stor färgkorrigering, dvs att du har önskemål att gå från ex svart till blont, eller andra stora färgförändnringar så är det en process som vi är mer än villig att vara med på. Det kan krävas flera behandlingar och vi vill såklart till önskat resultat så snabbt som möjligt men utan att tumma på hårets kvalité för mycket. All blekning och färg är kemiska produkter och det är så viktigt att du berättar allt om din hårhistoria för din frisör för att vi ska kunna ta rätt beslut om tillvägagångssätt.  Vi försöker aldrig sätta dig men konsekvenserna kan bli stora för ditt hår om vi inte vet om du har egen brunn, använt sprayblonde, silverschampo, torrschampo och utväxtspray.  Kom alltid till din bokade behandling med rent hår utan produkter i. 
Eftervården är a och o för att din nya färg ska hålla och för färggaranti efter din behandling ska du som kund alltid använda rekommenderade frisörprodukter. 

Hairtalk /BHBD

"Your hair is the crown you never take off". 
Oavsett anledning så finns det en hairtalkkund i oss alla, med hjälp av världens skonsammaste extensions så gör vi allt från att fylla ut håret till riktiga hollywoodsvall. Vi jobbar även med hårersättning och brinner extra mycket för hårdelar som kan hjälpa allt från alopeci till när håret börjar växa ut efter medicinering. Boka en konsultation om du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig att nå dina drömmars hår. 

Vi erbjuder givetvis mer än så!

Rensning, kurer & Olaplex

För att få bästa resultat på din behandling så rekommenderar vi alla kunder att börja med en rensning för att få bort alla metaller, föroreningar och annat som kryper långt in i håret. För att sedan skydda håret under de kemiska behandlingarna erbjuder vi Olaplex och i alla behandlingar kan du välja till en skräddarsydd inpackning för att få extra vård och kärlek till ditt hår. 

Styling & Frans- och Bryn fix

Givetvis kan vi ta hand om dina bryn & fransar och ge dem både färg och form. Passa på att boka det som en tilläggstjänst i en färgbehandling för ett lägre pris.  Styling inför festligheterna kan du boka hos oss, allt ifrån en enkel quikfix till en mer avancerad styling/uppsättning. Om du är ute efter bröllopsfrisyr eller styling under helger på sommarhalvåret behöver du höra av dig i god tid. 

För att se priser, läsa mer om behandlingara & boka tid: