Bokningsvillkor

Vänligen läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar:

– Avbokning ska ske senast 48h timmar innan din bokade tid.
För att avboka din tid ring till salongen eller använd avbokningsformuläret som finns under "kontakta oss"
– Vid avbokning senare än 48 timmar innan din bokade tid debiterar vi  50% av behandlingspriset.
– Vid avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid debiterar vi 100% av behandlingspriset eftersom det då innebär att vi inte kan boka in en annan kund vid detta tillfälle.

-Vid avbokning av Hairtalkbehandling där hår specialbeställts till dig debiteras du 300:- för frakt/porto för att skicka tillbaka håret till vår leverantör.

-När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kostar detta 400:- utöver din bokade behandling  för extra åtgång av tid.

-Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn osv, detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

-Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat utan att tumma på hårets kvalité.

-Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål, du kan läsa om alla våra behandlingar i vår behandlingsmeny , har du som kund bokat "fel" behandling så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad.  Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss eller maila på salong@runthornet.se .

- Kvälls/helg-taxa
Vi har infört 20% extra på våra ordinarie priser på behandlingar som är utöver arbetstiden 8-17. För att boka dessa tider så ring/maila oss så ska vi göra vårt bästa att hitta en tid som passar dig, vi har begränsat med kvällstider via onlinebokningen så de flesta kvälls/helgtider bokas via mail/telefon.

-Efter din behandling
För att vi ska kunna ge garanti på din behandling så ansvarar du som kund att använda rekommenderade frisörprodukter och den eftervård som krävs för att hålla önskat resultat. 
Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök. Vi strävar efter att alla kunder ska vara 100% nöjd och därav lägger vi extra tid på konsultation och vikten av att du som kund är öppen med din hårhistoria.